5 viikon Toimivat nettisivut verkkokurssi

 

Hups! Tämä tarjous ehti tähän hätään sulkeutua. Kiitos kiinnostuksestasi.

Kirjoita yrityksellesi selkeillä ohjeilla toimivat verkkosivusisällöt, joilla erotut ja saat aikaan toimintaa.

 

"Tee yrityksesi sivustolle juuri oikeat myyntiä tuovat sisällöt jokaiseen tarkoitukseen käyttämättä tuhansia euroja copywriterin palkkaamiseen, vaikka et olisi koskaan kirjoittanut itse mainostekstiä etkä luottaisi itseesi kirjoittajana."

- Merja Rossi, Sisältökonsultti

Hieno tai teknisesti vaativa ulkonäkö ei tuo sivustolle myyntiä vaan vaatii aina tuekseen oikeanlaiset sisällöt. Näin meidän kesken, muutama suomalainenkin myyntisivu on suorastaan ruma, mutta myy sadoilla tuhansilla euroilla! 

Yleensä ei tarvita vaikeaa tekniikkaa tai kalliita visuaalisia toteutuksia vaan hyvää oikealla kaavalla toteutettua sisältöä, jolla saat kävijän huomioimaan viestisi ja tarttumaan toimeen. 

Liian moni yrityssivu ei tuo yritykselle mitään hyötyä ja maksaa rahaa. Eiköhän pistetä yrityksesi sivusto tekemään sinulle töitä?

Tarjoushinta päättynyt. Päivitän pian lisätiedot.

Hinta nyt vain 97 € (normaalihinta 299 €)

 

Lähde mukaan kirjoittamaan tuloksia tuottavat sisällöt yrityksesi verkkosivuille. Ensimmäinen onnistununut kampanjasi tai yhteydenotto voi jo helposti maksaa kurssin hinnan takaisin ja saat avaimet toimivaan verkkosivusisältöön loppuelämäksesi.

Nyt erikoishintaan kurssin avautumisen kunniaksi!

 5 viikossa sivustosta, jonka vaikutus on "ai oliko joku sivu auki?" sivustoon, joka aktivoi kertaheitolla kävijät kiinostumaan ja toimimaan. 

 

Toimivat nettisivut valmennus auttaa sinut alkuun verkkosivuston sisältöjen kirjoittamisessa, vaikka tuntuisi, että et ole kummoinen kirjoittaja etkä osaa kirjoittaa myyvää tekstiä. Kurssin aikana kertaat tai opit erilaisten verkkosivujen käyttötarkoituksen ja rakenteen ja selkeytät asiakkaan polkua sivustolla sekä omaa viestiäsi. Saat avuksesi ammattimaisessa markkinoinnissa ja myynnissä käytettäviä malleja ja kaavoja, joiden avulla kirjoittaminen helpottuu ja sivuston tuottamat tulokset paranevat.

 

Vaikka käyttäisin sivustooni aikaa ja rahaa, en ole ihan varma, mitä kaikkea sinne pitäisi laittaa tai mikä myyntiä ja yhteydenottoja netissä tuo...maksan sivustosta, joka ei tuo minulle lisää myyntiä, mutta yrityksellä pitää olla sivut!

Tiedän hyvin mitä tarkoitat! Anna minun auttaa…

Tiedän miltä tuntuu, kun teet suunnitelmia ja työskentelet sivuston kanssa hieman kuin ikuisuusprojektin kanssa kunnes se alkaa ahdistaa. Ehkä jopa vähän hävettää jakaa sitä "keskeneräisenä" minnekään. 

On liian monta asiaa, jotka muodostavat esteitä:

 • Teknistä puolta on opeteltava jatkuvasti, jotta osaa käyttää lisäosia ja teemaa tai sitten valitsemaansa alustaa 

 • Sivustolle on niin korkeat standardit: pitäisi olla evästetiedotetta, tietosuojaselostetta ja erilaisia sivuja eri tarkoituksiin

 • Sivustosta on niin vaikea saada visuaalisesti hienoa, vaikka siihen palkkaisi jonkun avuksikin

…näin kuvittelivat monet ensimmäiset asiakkaani, joista jotkut olivat lamaantuneet niin, etteivät ottaneet koko sivustopakettia käyttöön. Ja niin kuvittelin itsekin, ennenkuin aloin tehdä enemmän sisältömarkkinointia ja opiskella, mikä oikeasti toimii niille, jotka myyvät suurilla summilla verkossa.

Ratkaisu EI ole pelkästään visuaalisesti hieno ja teknisesti monimutkainen sivusto. Silmänkääntötemppujen ja monimutkaisen tekniikan aika on ohi: nykyään on todella helppoa toteuttaa perustason nettisivu ilman teknistä osaamista vain liikuttelemalla osia ruudulla tai asentamalla valmis pohja.

Sellainen sivusto ei ole niin teknisesti hieno tai visuaalisesti iskevä kuin kallis ammattilaisen toteutus, mutta kurssilla tulen näyttämään sinulle, että oikeastaan rumatkin myyntisivut ovat tehneet satoja tuhansia myyntiä. Huonosti kirjoitetut sivut eivät siihen yllä, vaikka tarjottaisiin ilmaista.

Anna siis minun näyttää, mitkä osat sivustollesi tarvitset ja millainen sisältö toimii, kun haluat yhteydenottoja, kasvattaa sähköpostilistaa ja lisätä myyntiä.

Saat sivustosi toimimaan, kun teet työtä yksi sivu kerrallaan ja käytät hyviksi todettuja sisällön rakenteita. Kaikkein teknisin ja upeinkin sivu vaatii toimivat ja tuloksia tuottavat sisällöt. Etkä tarvitse sitä kallista huikeaa toteutusta heti alkuun vaan tulet näkemään kurssilla, että yksinkertainenkin sivu voi tuottaa hyviä tuloksia! 

Ehkä joku näistä (tai kaikki) kuvaa sinua:

 

 • Et ole varma, mitä sivustolle tulisi laittaa, jotta saat yhteydenottoja, kasvatat sähköpostilistaa ja teet myyntiä

 • Et ole tällä hetkellä tyytyväinen sivustosta saamaasi hyötyyn verrattuna sen viemään aikaan ja rahaan

 • Olet keskittynyt miettimään sivuston visuaalista ilmettä ja brändäystä ja sisältö on tullut jälkimmäisenä

 • Sivuston laittaminen kuntoon on ollut teknisesti liian haastavaa ja opettelemista on ollut liikaa, jotta olisit saanut asioita tehtyä

 • Sivuston sisältö kertoo sinusta tai yrityksestäsi, eikä ole kohdistettu sivustolla kävijälle 

 • Koet, että et osaa itse kirjoittaa tai suunnitella verkkosivujesi sisältöä tarpeeksi hyvin

 • Et ole koskaan perehtynyt myyvän tekstin kirjoittamiseen vaan katsot lähinnä, mitä muut tekevät ja laadit mainoksia ja tarjouksia sen perusteella

 • Sivustosta on tullut hieman ahdistava tai ainakin liian työläs projekti ja innostus sitä kohtaan alkaa hiipua

Verkkosivujen ongelmat johtuvat yleensä siitä, että sinulla ei ole ollut käytössäsi toimivia kaavoja ja työkaluja niiden tekemiseen. Siksi on erityisen haastavaa saada aikaan muutosta yksin ilman minkäänlaista tukiverkkoa ja apua. Ensimmäinen tärkeä tavoitteesi onkin löytää tapa lähteä korjaamaan sivuston ongelmaa tavalla, jota et ole vielä kokeillut.

On paljon helpompaa jatkaa samaan malliin, mutta silloin saat yleensä samoja tuloksia. Kun otat 5 viikkoa aikaa tehdä uudella tavalla, saat myös uudenlaisia tuloksia.

"Kuka tahansa yrittäjä voi kirjoittaa hyvät verkkosivusisällöt Toimivat nettisivut verkkovalmennuksen avulla, koska se tarjoaa työkalut jokaisen tarvittavan sivutyypin sisältöjen tekemiseen askel askeleelta pikakikkojen sijaan."

 

Luvassa on:

 • Aloittelijallekin sopivia malleja ja kaavoja, joilla oikeanlaisten sisältöjen kirjoittaminen helpottuu 

 • Innostusta ja asenne, että sivuston muokkaus onnistuu, joka auttaa saamaan muokkaukset tehtyä vaikka sivuston kanssa olisi käyttänyt jo kauankin aikaa

 • Lamaannuttavien tekniikkaesteiden poistamista ja esimerkkejä siitä, miten yksinkertainen ja jopa rumakin voi toimia

 • Saavuttamisen ja onnistumisen tunnetta, kun opit kirjoittamaan sisältöä, joka kiinnostaa ja aktivoi toimimaan

 • Vähemmän stressiä sivustosta ja selkeä suunnitelma sivuston kehittämisestä jatkossa

Kuinka selkeytät sivustosi ja saat viestisi luetuksi, jotta voit kasvattaa sähköpostilistaa ja saat enemmän yhteydenottoja ja myyntiä.

 

Kyseessä on uusi 5 viikon Toimivat nettisivut verkkovalmennus, joka näyttää miten kohdistetulla, selkeällä ja oikeanlaisella sisällöllä saat verkkosivusi tuottamaan tulosta.

Kurssi auttaa sinua kirjoittamaan itse sisällöt, joista maksaisit muuten satoja tai todennäköisesti tuhansia euroja.

Saat käyttöösi kurssialustan, jonka kautta saat kurssin eri osuuksiin liittyviä koulutusvideoita sekä tesktitiedostoja. Helpot ja tehokkaat ohjeet löytyvät myös alustalta. Kurssimateriaalien läpikäyminen vaatii muutaman tunnin aikaa viikossa, mutta ota huomioon, että kurssin ohjeilla kirjoittamiseen pitää varata lisäksi erikseen aikaa.

Kurssi kestää viisi viikkoa, mutta voit noudattaa kurssin ohjeita verkkosivuston sisällön kirjoittamiseen jatkossa aina ja tarvittaessa muistutella itseäsi niistä kurssin keinoin.

 

Tämä kurssi sopii sinulle, jos jokin näistä kuulostaa tutulta:

 

 • Joudut jatkuvasti käyttämään aikaa tekniikan kanssa taisteluun, jotta saat sivustoasi kehitettyä eteenpäin
 • Et saa aikaiseksi kehittää sivustoa yksin

 • Et ole varma, mitä sivuja ja millaista sisältöä sivulla kannattaisi olla ja miten sieltä saisi konkreettisia tuloksia

 • Et ole tutustunut ennen toimiviin markkinointisisällön malleihin tai kaavoihin

 • Lykkäät sivuston aloittamista tai sen uudistamista, koska et ole varma mistä aloittaa

Mitä jos olisikin mahdollista saada sivustolta yhteydenottoja, myyntiä ja luoda kiinnostusta...ilman, että se on kallista tai teknisesti vaikeaa.

 

Näet tuloksia heti kurssin alusta lähtien, mutta katsotaan, mitä konkreettisia hyötyjä oikeastaan saat Toimivat nettisivut valmennuksesta:

 • Suunnittelet sivuston, joka sopii yrityksesi tarpeisiin - sivustolle valitaan ne osat, jotka tukevat myyntiprosessiasi ja yritystäsi kaikkein parhaiten

 • Sinun ei tarvitse stressata kalliiden monimutkaisten ja liian teknisten toteutusten takia - et hukkaa aikaa vain tekniikan opetteluun ja tunne syyllisyyttä ja ahdistusta, koska eri lisäosat ovat yksi kohta lisää pitkällä tehtävälistallasi sivustoon liittyen

 • Opit mitä osia sivustolla tarvitaan ja mikä on eri sivujen tarkoitus 

 • Opit myyvän tekstin kirjoittamisen perusteet - opit mm. kohtaamaan kiinnostuneita, puhumaan hyödyistä ja tekemään tarjouksen

 • Rakennat hyvän perustan sivuston kehittämiselle ja tiedät paremmin, mitä haluat työskennellessäsi esimerkiksi graafikon tai kotisivujen tekijän kanssa

 

Toimivat nettisivut kurssi etenee askel askeleelta kehittäen sivustosi viestiä yksi osa kerrallaan. Saat valmiit koulutusvideot, tehtävät ja ohjeet kurssialustalla ja opit hyödyllisiä kirjoitustaitoja, jotka auttavat myynnissä ja markkinoinnissa kurssin jälkeenkin.

Toimivan sisällön kirjoittaminen vaatii yleensä harjoittelua. Etenet paljon nopeammin ja tehokkaammin, kun otat käyttöösi hyväksi todetut mallit ja rakenteet. Matka on mukavampi ja nopeampi, kun annat jonkun auttaa ja opastaa!

Olipa sivustosi aivan alussa tai ollut jo käytössä pitkäänkin, ei huolta! Annan sinulle ohjeet, joiden avulla pystyt muokkaamaan tai rakentamaan sisältösi alusta alkaen.

 

Ja vaikka olet jo kuullut paljon hyötyjä mukaan tulemisesta, haluan sinun tietävän vielä muutaman...

 • Saat sivuston eri osat valmiiksi, vaikka se olisi ennen tuntunut mahdottomalta urakalta

 • Opit, miten sivustoa käytetään tehokkaasti omassa markkinoinnissa ja myynnissä ilman, että käytät tuhottomasti rahaa tai aikaa sivuston kehittämiseen

 • Ymmärrät minkälainen teksti on myrkkyä kännykän ruudulla…jos et ota tätä huomioon, saatat menettää jo aloituksessa ison osan kävijöistä

 • Tiedät kuinka haluat asiakkaasi etenevän sivustolla sillä sivusto on suunniteltu ohjaamaan toimintaan - luonnollisin tapa saada tulosta aikaan!

 • Pysyt innostuneena oman sivustosi kehittämisestä, kun osaat edetä ja pudotat pois liian suuret kuvitelmat siitä, miltä hyvä ja toimiva yrityksen nettisivu näyttää

   

Voit tutkia näitä aiheita tuntikausia maksuttomista lähteistä ja silti olla vain enemmän hämmentynyt siitä, mitä todella kannattaa tehdä. Takaan, että saat tuloksia nopeammin, kun otat tiedot, ohjeet ja mallit valmiissa paketissa.

Toimivat nettisivut koulutus perustuu tunnettuihin ja hyväksi havaittuihin verkkomarkkinoinnin periaatteisiin. Kun kerran käyt nämä tekniikat ja kaavat läpi, alat huomata niitä osana onnistunutta markkinointia ympärilläsi.

Kun liityt mukaan nyt, saat koko kurssin hintaan 97 euroa

 • Kyseessä on kertamaksu (EI uusiutuvia kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä)

 • Klikkaa nappia ja pääset tekemään tilauksen turvallisesti Stripe luottokorttimaksulla. Korttitietosi eivät koskaan päädy sivustolle tai minulle vaan ne käsitellään maksunvälittäjien puolesta turvallisesti.

 • Kurssi alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla, joten tuloksia näet halutesssasi jo ennen parhaita kesäilmoja!

 Mitä 5 viikossa sitten ehtii tapahtua? Vaikka mitä!

 

Vaikka 5 viikkoa hurahtaa tietysti nopeasti, pistämällä jonkin verran aikaa kirjoittamiseen voit realistisesti saada koko sivuston sisällöt valmiiksi kurssin loppuun mennessä. Se on hyvä perusta rakentaa lisää esimerkiksi hakokonenäkyvyyttä kasvattavaa sisältöä sivustollesi ja tähänkin saat apua kurssin aikana.

Valmennus auttaa sinut yli kynnyksen, joka juuri nyt estää saamasta sivustoa kuntoon, oli se sitten tekniikka tai olo, että et osaa tehdä tarpeeksi hyvää jälkeä.

Oppimasi ja harjoittelemasi tekniikat ja mallit voit ottaa osaksi markkinointiasi ja myyntiprosessiasi. Kuvasi yrityksesi viestistä kirkastuu varmasti, kun mietit läpi erilaisia tapoja puhua yrityksestäsi ja tuotteista sekä palveluista. Myyvän tekstin kirjoittaminen vaatii harjoitusta ja huomaat varmasti sen helpottuvan läpi kurssin. Siksi voi olla hyvä myös tehdä harjoituksia aika ajoin uudelleen ja kun kerran käytät niitä, voit ottaa ne käyttöön myös uudelleen.

 • Tarvitset kurssimateriaalien käymiseen pari tuntia viikossa ja lisäksi aikaa kirjoittaa. Parhaat tulokset saat harjoittelemalla ja testaamalla, mikä toimii juuri sinun yrityksellesi ja kohderyhmällesi.
 • Tehtävät voit tehdä missä vain ja milloin vain kunhan sinulla on internetyhteys, jolla pääset kurssialustalle. Voit myös ladata materiaalit itsellesi kurssin aikana.
 • Sinun ei tarvitse osallistua livenä tiettyyn aikaan päivästä vaan materiaalit ovat saatavilla, kun se sinulle sopii.

 

Parasta kurssissa on se, että se antaa siemeniä uudenlaiseen toimintaan ja ajatteluun. Sivusto on tärkeä resurssi yrittäjälle, mutta joskus sen tehokas käyttö vaatii oikeanlaista ajatusmallia. 

Kun saat hyvän pohjan sivustollesi, on helpompi myös jatkaa sen kehittämistä jatkossa. 

Sisältökonsultti

Hei, olen Merja! Olen täällä auttamassa sinua menestymään.

Nettisivut olivat lähestulkoon ensimmäinen asia, jonka kanssa autoin muita yrittäjiä ryhtyessäni yrittäjäksi. Huomasin pian, että niihin liittyy paljon negatiivisia tunteita ja moni ei saa tarpeeksi hyötyä sivustostaan, koska lähestulkoon luovuttaa jo alkuunsa: "en minä osaa tekniikkaa, en osaa päivittää ostamaani sivustoa, ei ole aikaa nyt kun se on niin iso projekti..."

Nykyään kuitenkin tilanne on muuttunut todella paljon ihan muutamassa vuodessa. Tekniikka on nyt helpompaa kuin koskaan, kun hankit oikean alustan käyttöösi. Vaihdoin itse vuosien WordPressin käytön jälkeen suuren osan toimintaani Kajabi-alustalle, koska on vain niin paljon nopeampaa ja mukavampaa vain klikkailla ja käyttää valmiita pohjia. Kun sivusto tuo sinulle yhteydenottoja ja myyntiä, ei hintakaan näille toteutuksille ole mikään este.

Autan sinua mielelläni myös valitsemaan itsellesi toimivan toteutuksen tai WordPress teeman ja käymme sitä läpi kurssin ensimmäisessä osassa, vaikka emme tekniikkaan juuri pureudukaan.

Nykyään yrittäjän tärkein työkohde pitäisikin olla juuri hyvä sisältö, joka tuottaa tulosta sivustolta. Siksi tarjoan sisältöpalveluja ja sisältöstrategioita, mutta tämän kurssin tarkoitus on saada perustason tieto helpottamaan jokaisen yrittäjän työskentelyä. 

Välitän valmennuksiini osallitujista aidosti enkä malta odottaa, millaisia hienoja tuloksia kurssin avulla saat.

Merja Rossi

Sisältökonsultti

[email protected]

Miten "Toimivat nettisivut" valmennus etenee?

Osa 1: hyvän sisällön rakenne ja toiminnot

Käymme läpi sivuston eri palaset ja mihin niitä tarvitaan

Tässä osassa opit tai kertaat sivuston erilaiset osat ja miten ne liittyvät toisiinsa sekä miksi niitä sivustolle tarvitaan. Alat miettiä syvemmin oman sivustosi rakennetta ja teet suunnitelman siitä, mitkä sivut tarvitset ja mitä mahdollisesti olemassaolevia osia haluat muokata. 

Tässä kurssin osiossa: 

 • Tutustut tai kertaat sivuston erilaiset sivut ja mihin niitä käytetään

 • Mietit syvemmin asiakkaan polkua sivustollasi ja miten toteutat haluamasi osat parhaiten 

 • Näet miten yksinkertaisillakin toteutuksilla voi saada aikaan isoja tuloksia ja saat vinkkejä helposta toteutuksesta

Tällä viikolla rakennat suunnitelman ja pohjan sille, mitä lähdet kurssin aikana tekemään ja opit sivustoon littyvät peruskäsitteet kuten laskeutumissivu ja myyntisivu. 

Osa 2: tarjouksen esittäminen 

Opi myymään verkossa.

Toisella viikolla keskitymme sivuihin, jotka liittyvät olennaisesti myyntiin ja tulosten tuottamiseen sivustolla. Kirjoitat esimerkiksi tarjouksia sekä yrityksesi tarjoamien tuotteiden tai palveluiden hyödyistä.

Tässä kurssin osiossa:

 • Opit käyttämään sivustoasi tarjousten tekemiseen ja niiden pohjustamiseen

 • Opit myyvän tekstin perusosioista

 • Selkeytät yrityksesi sivuston viestiä

Myyminen on olennainen taito yrittäjälle ja tällä viikolla opit myyvän verkkosisällön perusteet.

 

Osa 3: sivuston etusivu

Yrityksesi ydin ja perusta kuntoon

Kurssin kolmannella viikolla kirjoitamme etusivun sisällön käyttäen apuna kahden aikaisemman viikon suunnitelmia ja jo kirjoitettua sisältöä. Samalla selkeytämme, mitä tulee navigaatiovalikkoon ja huolehdimme sivuston välttämättömistä osiosta kuten tietosuojaselosteesta.

Tässä kurssin osiossa:

 • Kirjoitat sivun, joka on monelle sivuston tärkeimpiä

 • Huolehdit sivuston perussivut kuten tietosuojaselosteen kuntoon

 • Selkeytät sivuston navigaatiota ja valikoita

Tällä viikolla kirjoitat yhden sivustosi todennäköisesti keskeisimmistä sisällöistä ja huolehdit sivuston käytön helppoudesta. 

 

Osa 4: tarvitsetko tietoa sivun tai yhteystietosivun?

Mutta miksi ostaisin sinulta?

Tällä viikolla luotamme vähemmän kaavoihin ja lähdemme tuomaan esiin yrityksesi tai omia vahvuuksiasi ja saavutuksiasi. Edessä on vapaampi ja hieman hauskempi ja luovempi prosessi, jonka taka-ajatuksena on luoda luottamusta. 

Tässä kurssin osiossa:

 • Opit kirjoittamaan kiinnostavasti yrityksesi tarinaa

 • Kirjoitat tietosivun esimerkkien avulla

 • Opit, miten yhteystiedot kannattaa pitää esillä ja mikä saa ottamaan yhteyttä varmemmin kuin pelkkä puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Tällä viikolla saat hieman vapaammin kirjoittaa sisältöä yrityksestäsi. Käytitpä sitä markkinoinnissa tai sivustolla, tarina on yksi kiinnostavimmista sisältömuodoista ja auttaa avaamaan keskusteluita myös kasvotusten.

Osa 5: Sisältösivut

Hakukonenäkyvyyttä ja asiantuntemusta

Viimeisellä kurssiviikolla käymme läpi sisällön roolia sivuston hakukoneoptimoinnissa sekä markkinoinnissa. 

Tässä kurssin osiossa:

 • Aloitat oikeanlaisen sisällön kirjoittamisen sivustollesi

 • Perustat sisällölle selkeän alustan tai oman osion sivustolle

 • Opit, miten sisältö tuo näkyvyyttä hakutuloksissa ja tekee sivustosta kiinnostavamman ja toimivamman

Tällä viikolla alustamme tulevaa sivuston kehitystyötä, jota kannattaa jatkaa kurssin jälkeen. Opit sivuston sisällön hakukoneoptimoinnista.

Osa 6: bonusosio (näitä et saa mistään muualta!)

Vapautan bonusosion käyttöösi, kun olet päättänyt pitää kurssin. 

Bonus 1: 15 minuutin videokoulutus: näin saat sivustolle lisää kävijöitä. Käyn läpi eri tavat tuoda sivustolle lisää kävijöitä maksuttomalla ja maksullisella markkinoinnilla.

Bonus 2Markkinointikolmio on työkalu, joka  auttaa sinua huomaamaan, mihin sivuston osioon tai markkinointitoimeen kannattaa juuri nyt kiinnittää huomiota ja auttaa tekemään oikeita toimenpiteitä. Saat erikseen materiaalin, jossa käydään läpi markkinointikolmion käyttäminen.

Bonus 3: Konversiokoulu - 15 minuutin videokoulutus, joka avaa myyntikonversion käsitettä ja sen mittaamista ja käyttöä oman verkkosivuston kohdalla.

Bonus 4: 3 tapaa käyttää sisältöä markkinoinnissasi - opas, josta saat ideoita sisällön käyttämiseen ja olemassaolevan sisällön hyödyntämiseen

Bonus 5: Sivuston kolme tärkeintä analytiikkalukua - selkeä tapa käyttää hyväkseen analytiikkaa lamaantumatta informaatiotulvasta.

Bonus 6: 10 asiaa, joilla parannat sivustoa, kun haluat myydä tai kerätä sähköpostilistaa - kymmenen kohdan tarkistuslista ja ohjeet oman sivustosi muokkaamiseen

Kurssi sopii sinulle, kun haluat

 • haluat toteuttaa tai uudistaa yrityksen sivuston ja saada sen avulla oikeita tuloksia - vaikka sivusto olisi odottanut valmistumista jo hyvän tovin

 • oppia järjestelmällisemmän lähestymistavan, jonka avulla tiedät, mitä sisältöä millekin sivulle kannattaa laittaa

 • saada enemmän ihmisiä sitoutettua sähköpostilistalle muiden hallussa olevien alustojen kuten sosiaalisen median sijaan

 • saada enemmän yhteydenottoja ja myyntiä sivuston avulla sen sijaan, että tuijotat vain sivustoon liittyvää tehtävälistaa tai tietokoneen ruutua ja potkit itseäsi, kun projekti ei etene

 • muistaa, miltä tuntuu olla innostunut oman sivuston mahdollisuuksista ja käyttää sitä hyödyllisenä resurssina työssä

Kurssi ei sovi sinulle, jos

 • haluat oppia pintaa raapaisevia pikakikkoja tai oikoteitä etkä halua todella pureutua sivustosi viestiin

 • et halua itse kirjoittaa vaan toivot voivasi saada ilman työtä suuria tuloksia 

 • et ole valmis luopumaan liian monimutkaisesta toteutuksesta ja haluat soveltaa sisällön suhteen paljon - silloin et saa parasta hyötyä tämän kurssin selkeistä ohjeista

100% "yrittäjän puolella" tyytyväisyystakuu:

Jos olet yrittäjä ja teet kurssin, etkä koe sitä hyödylliseksi, maksan rahasi takaisin!

Minusta yrittäjillä on tarpeeksi haasteita ilman, että joudut kehittäessäsi yritystä miettimään menetätkö nyt rahasi, jos koulutus ei ole hyvä. Kokeileminen on siis täysin riskitöntä. En tiedä haluatko hankkia valmennuksen itsellesi tänään vai vain kokeilla sitä, mutta kumpikin käy mainiosti! Jos haluat käyttää tyytyväisyystakuuta, se onnistuu sähköpostitse 30 päivän ajan ostoksesta.

Tee päätös pistää sivustosi kuntoon ja tekemään tehokkaasti markkinointi- ja myyntityötä puolestasi 24/7. Päätös säästää sinut loputtomalta sivuston kanssa säätämiseltä ja vapauttaa sinut myymään.

 

Nyt ollaan päästy tärkeään kohtaan tällä sivulla. Kaikki tarvittava tieto on edessäsi ja jäljelle jäävä kysymys kuuluu:

Jatkatko sivustosta maksamista saamatta siitä täyttä hyötyä ja yhteydenottojen odottelua niin kuin tähänkin asti VAI otatko ensimmäisen askeleen kohti sivustoa, joka kiinnostaa ja saa kiinnostuneet tarttumaan tarjoukseesi Toimivat nettisivut verkkokurssilla? 

On aika tehdä tärkeä valinta. Ota siis rohkeasti askel kohti toimivampia nettisivuja, joita on myös innostava kehittää! Tähän joukkoon mahtuu jokainen alasta riippumatta. Tarvitset vain alkusysäyksen, joka saa muutoksen liikkeelle ja yksin sitä ei vain yleensä tule toteutettua. 

Aloita toimivien nettisivujen sisältöjen rakentaminen jo tänään ja pistä markkinointiin vauhtia - kurssi alkaa toukokuun viimeisellä viikolla!

Haluan ottaa ensimmäisen askeleen kohti toimivia nettisivuja!

Toimivat nettisivut -valmennus kestää 5 viikkoa, mutta sinulla on materiaalit käytössä vielä sen jälkeenkin. Koko kurssin hinta on ainoastaan 97 euroa (sis ALV). Voit maksaa kortilla tai verkkopankissa.

Saat ostopäivästä lukien 30 päivän takuun.

Melkein unohtui: kun lähdet mukaan ensimmäisten joukossa, voit lisätä ostoskoriisi konsultaation sivustoosi liittyen. Kun olet valmis, käyn lukemassa sisältösi ja annan kirjallisesti sinulle kolme kehitysaskelta, joista saat eniten hyötyä kehittäessäsi sivustoasi eteenpäin. 

Koska teen tämän itse ja aikaa on rajoitetusti, etu on saatavilla ehdottomasti vain nopeimmille!

Nähdään valmennuksessa!

Merja Rossi

Sisältökonsultti

P.S...Toimivat nettisivut kurssi auttaa sinua kirjoittamaan itse oikeanlaiset sisällöt yrityksesi sivustolle ja saamaan aikaan tulosta sivuston avulla. Tule mukaan tästä!

P.P.S... Kun lähdet mukaan nopeimpien joukossa, voit hankkia itsellesi kurssin lopuksi arvion sivustosi sisällöstä. Saat 3 kohtaa, joita kannattaa seuraavaksi kehittää. 

P.P.P.S Jäikö valmennuksesta kysyttävää? Laita minulle viestiä osoitteeseen [email protected] niin sinun ei tarvitse miettiä yksin, sopiiko koulutus sinulle vaan selvitetään se yhdessä!